STĀSTS

Šī ir vieta cilvēkiem ar atvērtu sirdi, kas novērtē labu ēdienu! Vienkāršība un patiesums. Bez glamūra un snobisma.

„Valtera restorāns” šefpavārs Valters Zirdziņš

_MG_5924

Šis ir patiess Latvijas produktu stāsts,kura pamatā ir tradīcijas, lepnums un domas par nākotni. Valtera restorāns ir pirmais restorāns Latvijā, kur ēdiena pagatavošanai pamatā tiek izmantoti tikai Latvijas lauku produkti – piens, dārzeņi, gaļa, zivis, augļi un medījumi, kas nāk no vietējām zemnieku saimniecībām. Savukārt restorāna interjers ar Latvijas dabas ainavām atgādina vienkāršu, taču elegantu lauku muižu, kurā ikviens apmeklētājs var justies nevis kā klients, bet sen gaidīts ciemiņš.
Restorāna lakoniskā ēdienkarte ir tikpat mainīga kā pati daba – viens no mūsdienu Latvijas virtuves pamatlicējiem šefpavārs Valters Zirdziņš rada jaunas oriģinālreceptes tiklīdz daba piedāvā jaunus produktus un sākas jauna medību vai zvejas sezona. Šefpavārs joko, ka vienīgie svešzemju produkti te ir sāls, pipari un kafija. Restorāna virtuve atspoguļo Latvijas laukus – ēdiens top tikai no svaigām izejvielām, kas tobrīd pieejamas tirgū, un tiek pasniegts ne vien uz šķīvjiem, bet Latvijas koka, keramikas, akmeņiem un citiem dabiskiem materiāliem.
Ar Latvijas garšu uz lūpām!